Loading...

Personel Taşımacılığı

Personel Taşımacılığı

İş hayatının en önemli sıkıntılarından biri işe gidip gelirken yaşanan sıkıntılardır. Trafikteki yoğunluk toplu taşıma araçlarıyla zamanında işe gitmemize en büyük engeldir. Bu nedenle kurum ve kuruluşlar çalışanlarının ulaşım sorununu servis taşımacılığı hizmet alarak çözmektedir. Yeni Armada Turizm firmamızdan servis taşımacılığı hizmetin alan kurum ve kuruluşların çalışanları için işe gitmek ve işten evine dönmek sorun olmaktan çıktığı gibi, keyifli bir yolculuğa dönüşüyor. Personel konforlu araçlarda, geç kalma stresi yaşamadan ve güven içinde yola çıkıyor.

Personel taşıma hizmetlerini konforlu ve lüks araçlarımızla veriyoruz. Araçların iç ve dış temizlikleri düzenli olarak yapılır. Yol, izin ve sigorta belgeleri düzenli olarak güncellenir. Araçlarda standartlara uygun ilk yardım seti ve yangın söndürme cihazı bulunmaktadır. Personel servisi araçlarımızın tümü GPS – Araç Takip Sistemi ile takip edilmektedir. Ayrıca şifre alan müşterilerimiz de servis araçlarımızı online olarak takip edebilmektedir. Böylece yolculuk süresince güven ve konfor en üst seviyede sağlanmaktadır. Servis taşımacılığı hizmetlerinde çalışan personelimize insan ilişkileri, iletişim ve kılık kıyafet gibi konularda eğitimler vermekteyiz.

Onlarca şirket, kurum ve eğitim kurumuna servis taşımacılığı hizmeti veren firmamız güvenli, dakik ve konforlu hizmetleriyle müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Ayrıca hizmet kalitemiz yanında uygun fiyatlarımızla da sektörde farklılık yaratıyoruz ve rekabette her zaman bir adım öne çıkıyoruz. Sunduğumuz kaliteli ve güvenli hizmet ve uygun fiyat politikamızla müşterilerimizle olan işbirliğimiz kalıcı oluyor ve giderek daha fazla firma ve kurumdan servis hizmeti talebi alıyoruz. Her gün binlerce kişiyi evine, okuluna ve işine güvenle taşıyan firmamızla çalışarak personelinizi güvenle taşıyabilirsiniz.